KARDEX REMSTAR HORIZONTAL

Kardex Remstar Horizontalni vrtiljak Učinkovita rešitev za hitrejše iskanje, odbiranje in odvzemanje

Kardex Remstar Horizontalni vrtiljak uporabljamo, kjer sta pomembna hitro, zanesljivo in stroškovno ugodno skladiščenje ter odvzem blaga. V proizvodnji ali distribuciji, kadar potrebujemo visoko zmogljivost dostopa ali za srednje hiter in počasen pretok: horizontalni vrtiljaki so najboljša možna rešitev na vseh omenjenih področjih.

Učinkovito skladiščenje, iskanje in odvzemanje

Kratki odzivni časi, visoka pretočnost in kratki dobavni roki – so le nekatere od zahtev, ki jih mora v distribucijskih centrih izpolnjevati moderna in učinkovita skladiščna logistika. In prav tedaj pridejo do izraza horizontalni vrtiljaki znamke Kardex Remstar, saj omogočajo fl eksibilno prilagajanje vsem nalogam in učinkovito obdelavo naročil. S programsko opremo Kardex Remstar za skladiščno upravljanje imate natančen vpogled v delovni proces. Rezultat: učinkovitejši potek dela, večja transparentnost ter višja prilagodljivost med nalaganjem in odvzemanjem – tudi v delovnih konicah.

Princip „blago k človeku“

Karkoli že skladiščite – zanesljiv in učinkovit sistem iskanja in odvzemanja močno zmanjša stroške dela in skladiščenja. Horizontalni vrtiljaki delujejo na enak način kot vsi sistemi skladiščenja podjetja Kardex Remstar, iskanje in odvzemanje potekata po principu „blago k človeku“.Tako zagotavljajo višjo učinkovitost, optimalno uporabo skladiščnega prostora in preprečevanje napak pri odbiranju. In še: s serijskim odbiranjem lahko količino opravljenih naročil občutno povečamo. Dodatna prednost: Vse naprave, ki so del ene postaje, delujejo sočasno. To zagotavlja stalen dostop do blaga in skrajša čakalne dobe na minimum.

Dizajn nosilca z 38-milimetrskim nastavitvenim rasterjem

Manjši nastavitveni raster na razdalji 38 mm in podvojeno število možnosti vpenjanja polic: To je zmagovalna kombinacija horizontalnega vrtiljaka, ki omogoča večjo skladiščno kapaciteto in fl eksibilnost. Z določenimi razdaljami med policami in z uporabo standardnih zabojčkov lahko pridobimo več nivojev odlagalnih površin.

Primer 1:

Višina zabojčka 130 mm – 160 mm in višina nosilca 1.854 mm 1 dodatna odlagalna površina

1 dodatna odlagalna površina

Primer 2:

Višina zabojčka 130 mm – 160 mm in višina nosilca 2.159 mm 2 dodatni odlagalni površini

2 dodatni odlagalni površini