ORDER PROCESSOR

Varno, hitro in optimizirano skladišče

Paket Order Processor je predviden za uporabo v srednje velikih skladiščih blaga z uporabo več naprav in z več PC-delovnimi postajami.

Poleg funkcij paketa Small Business vsebuje paket Order Processor tudi module za krmiljenje skladiščenja na osnovi naročil, za optimizirano skladiščenje, ki omogoča krajše čakanje, dvojni odvzem, hitro skladiščenje za nujne potrebe in razporeditev skladiščenja v cone.

Na voljo je vodenje stroškovnih mest, razširjena izdelava poročil in tiskanje poročil in etiket.

Poleg tega ima paket pri podatkih o materialu in naročilu integrirana dinamična polja informacij in modul za razširjeno administrativno dejavnost.

Zagotavlja dodatne module, kot so:

  • Funkcije vodenja skladišča – Modul, ki je namenjen vodji skladišča za razširjeno administracijo skladišča. Lahko gre za material, količine ali blokade skladiščnega mesta – s tem modulom imate nad skladiščem popolni nadzor.

  • Optimizacija naročil –  Optimizacija naročil služi optimizaciji naročil glede na zmogljivosti izskladiščenja in razpoložljivega skladiščnega prostora. Vzporedno delo omogoča istočasno, sinhrono izskladiščenje v celotnem skladišču. Posledična obdelava naročil pa je nasprotje vzporednega dela, kjer se naročila začnejo v eni skupini izskladiščenja in se nadaljujejo v naslednji skupini.

  • Optimizacija dostopa pladnjev – Udobna metoda za krajšanje časa z različnimi variantami zagotavljanja pladnjev kot je dvojni dostop ali dvojni pladenj.

  • Dvojni dostop: – Kardex Shuttle lahko v delovni odprtini za odvzem ponudi pladnje na dveh različnih višinah.